Video : Tipsbladet
Landshold

Afvist af Mourinho: Nu går de efter Solskjær

Den tidligere Manchester United-cheftræner Ole Gunnar Solskjær er angiveligt i spil til at blive landstræner for Canada.

Canada er en af værtsnationerne til VM i 2026, og her to år inden slutrunden arbejder det canadiske fodboldforbund på at ansætte en ny permanent landstræner. 

Og en af de trænere, som canadierne har kontaktet, er den tidligere Manchester United-boss Ole Gunnar Solskjær. Det skriver Evening Standard.

Ifølge den engelske avis har det canadiske fodboldforbund også henvendt sig til den tidligere RB Leipzig- og Leeds-træner Jesse Marsch. 

Det er endnu uklart, om Solskjær eller Marsch vil være interesserede i at blive landstræner for Canada, lyder det. 

Evening Standard skriver endvidere, at Canada allerede er blevet afvist af både José Mourinho og Frank Lampard. Mourinho blev fyret i Roma i januar, mens Lampard senest var midlertidig cheftræner for Chelsea i slutningen af sidste sæson. 

Andre mulige kandidater til jobbet som canadisk landstræner er angiveligt Paul Clement og Aitor Karanka, skriver Evening Standard. 

Canada deltog ved VM i Qatar, hvilket var landets første VM-deltagelse i 36 år. Her var det John Herdman, der stod i spidsen for det canadiske landshold. Herdman valgte dog sidste år at rykke til MLS-klubben Toronto FC.