2017-10-07 18:59
Foto: Getty Images

Dele Alli skal lære at styre sit temperament for at undgå dumme episoder som David Beckhams i 1998 ved VM i Frankrig.

Man behøver ikke engang at være født før 1998 for at kende historien om, dengang David Beckham blev udvist ved VM i 98 i ottendedelsfinalen mod Argentina. Det skete som følge af en eftertackling på Diego Simeone. England røg senere ud i straffesparkskonkurrence, som det var kotume dengang.

Med på holdet dengang var Darren Anderton, og han advarer nu Dele Alli på det nuværende landshold mod at gøre det samme og lære at styre sit temperament. Det fortæller Anderton i et interview med Sky Sports.

Dette kommer efter, at Dele Alli blev taget med en strittende langemand i opgøret mod Slovakiet, som kostede ham en efterfølgende karantæne. Derfor mener Darren Anderton, at Dele Alli har godt af at lytte efter gode råd.

- På et tidspunkt bliver du nødt til at kunne kontrollere dig. Han har bare brug for at kanalisere det de rigtige steder hen. Det går ikke, at du bliver udvist og skal sidde udenfor. Vi har brug for dig inde på banen, lyder det fra Anderton.

Blot 21-årige Dele Alli har allerede spillet 21 landskampe for England siden debuten tilbage i 2015, og på klubholdet spiller han en stor rolle på Tottenhams hold sammen med danske Christian Eriksen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?