• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Bænket U21-spiller: Det er pisseirriterende

Joakim Mæhle synes, han gør, hvad han kan for at spille sig på U21-landsholdet, men Rasmus Nissen Kristensen fik 90 minutter på højre back igen mod Tyskland. Det, synes Mæhle, er pisseirriterende

Af Anders Dehn

Vi underskylder på forhånd for sproget, men Joakim Mæhle havde fundet bandeordene frem efter Danmarks U21-EM-premiere mod Tyskland. Især ét bandeord brugte han igen og igen.

For Mæhle sad på bænken i hele kampen, og det huede ham ikke.

- Det er pisseirriterende. Jeg synes ikke, jeg har fortjent at sidde derude. Jeg siger heller ikke, at jeg har fortjent at spille, men jeg har ikke fortjent ikke at spille i hvert fald. Jeg synes, jeg gør alt, hvad jeg kan. Men sådan var det i dag. Det er selvfølgelig Niels' beslutning. Men pisseirriterende, sagde han efter kampen.

- Vi konkurrencemennesker vil altid spille. Det er det, vi lever for. Så når man bliver sat på bænken, er det bare pisseirriterende. Der er stor konkurrence, men jeg synes, jeg har gjort alt, hvad jeg kunne.

Joakim Mæhle har været selvskrevet til startopstillingen hos Genks belgiske mestre og kommer direkte fra en personligt god sæson. Omvendt har hans direkte konkurrent, Rasmus Nissen Kristensen, haft svært ved at spille sig på Ajax' mandskab.

Efter kampen gik Mæhle direkte i omklædningsrummet, og han forklarer det med, at han var sur over 3-1-nederlaget og sin egen bænkplads.

- Jeg tror bare, det var frustration først og fremmest over, at vi taber, og der skal et lille mirakel til, før vi kan gå videre fra gruppen. Så er jeg selvfølgelig først og fremmest træt af nederlaget og også træt af, at jeg slet ikke får spilletid, sagde Mæhle.

Hvad gør I for at løfte jer?

- Selvfølgelig er det et lille mirakel (der skal til, red.), men det er set før. Vi har to kampe tilbage, og selvfølgelig skal vi vinde den næste kamp (mod Østrig, red.). Gør vi det, synes jeg også, det ser godt ud, og så har vi en chance for at gå videre, siger han.

De tre gruppevindere ved U21-EM går videre til semifinalerne, mens den bedste toer på tværs af grupperne får den sidste plads.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus