• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Andreas Arp

Bekræftet: Christian Gytkjær er færdig i Lech Poznan

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Landsholdsangriber Christian Gytkjær er nu officielt på klubjagt. Lech Poznan bekræfter, at angriberen har spillet sin sidste kamp for klubben.

Af Andreas Arp

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at den 30-årige landsholdsangriber Christian Gytkjær skal på jagt efter nye græsgange.

Nu bekræfter danskerens polske klub Lech Poznan så også, at samarbejdet er slut, når angribernes kontrakt udløber den 31. juli.

- Vi vil gerne takke Christian for hans tre år i Lech og for de mange uforglemmelige øjeblikke, som vi har oplevet sammen, skriver klubben.

Gytkjær skiftede til Lech Poznan i sommeren 2017, og danskeren har siden opnået stor succes i det polske. Angriberen har scoret i alt 65 mål i 119 kampe for klubben, og han slutter også sin karriere i klubben med en topscorertitel i den polske liga med 24 sæsontræffere.

- Tak til alle for de tre fantastiske år. Det har været en meget særlig tid for mig, og selvom der både har været op- og nedture, har det været en periode, som jeg vil huske resten af mit liv. Tak til både klubben, fansene og alle i Poznan for at tage sig godt af mig. Jeg vil huske jer i fremtiden, siger Gytkjær til klubbens hjemmeside.

Christian Gytkjær har en fortid i både Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland, mens karrieren også har budt på ophold i en række norske klubber.

Tidligere på måneden udtalte landsholdsangriberens agent, at der er rigeligt med interesse, men at der fortsat ikke var taget en beslutning om danskerens fremtid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus