• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Pelle Kirchner

Dansk stjerne: Vi er bedre end, hvad vi har vist

Foto: Getty Images

Danmark tabte mandag aften 2-0 til Nordirland, men Danmark er bedre end det, hvis man spørger landsholdsprofil Thomas Delaney.

Af Pelle Kirchner

Tipsbladet i Belfast: 

Skuffelse efter skuffelse. 

Selvom det danske landshold har kvalificeret sig til EM-slutrunden i Tyskland næste sommer, har det langt fra været til nogen skønhedspriser. 

Et nederlag mod Kazakhstan, uafgjort mod Slovenien, og en kneben 2-1 sejr mod verdens - på papiret - dårligste landshold fra San Marino.

Mandag aften kunne Kasper Hjulmands tropper så tilføje endnu en skuffende præstation og endnu et skuffende resultat til listen, da Danmark tabte med 2-0 til Nordirland. 

Men Danmark er meget bedre end det. Dét fastslår Thomas Delaney. 

- Jeg har fuld tiltro på, at vi er bedre end, hvad vi har vist. Det er vi alle sammen. Det er også vores mål at præstere mere stabilt over en længere periode. 

Det har Thomas Delaney og co. dog stadig til gode at bevise, og han medgiver da derfor også, at det er bekymrende, hvor tit landsholdet har ramt sit bundniveau.

Alligevel mener han, at landsholdet står et fint sted. 

- Vi er jo ikke tilfredse, så man godt sige, at det er bekymrende. Men vi var allerede kvalificeret til EM med en kamp i hånden, og det skal vi også huske. Hvis det her er noget værre pis, så står vi et fint sted. Men det skal ikke være nogen undskyldning. 

Danmark slutter på trods af nederlaget til Nordirland på en førsteplads i kvalifikationsgruppen.