Video : Tipsbladet
Landshold

David Nielsen: Det er udfordringen med Damsgaard

Nu skal Damsgaard til at vise, hvorfor han er udtaget.

I landstræner Kasper Hjulmands startopstilling til tirsdagens venskabskamp mod Færøerne var der blevet plads til Mikkel Damsgaard, og her bliver der tale om en kamp, hvor Brentford-danskeren skal få vist, hvad han kan.

Det fortæller Lyngby-cheftræner David Nielsen i TV2 Sports optakt til kampen.

Her kommer han også ind på, hvad det er, offensivspilleren kan bidrage med for det danske landshold.

- Nu så vi, da vi spillede den sidste vigtige kamp (mod Slovenien red.), som vi skal vinde, hvor kraftfuldt og powerfuldt, vi spiller. Det er forholdsvist nemt at genskabe til en slutrunde, at vi kan slå lidt længere bolde. Vi kan have Højlund, Yussuf, Delaney på banen. Vi kan have tre stoppere. Vi kan spille tungt, siger han og fortsætter:

- Derfor er det utroligt vigtigt at tænke på, hvad så når kampen kræver noget andet? Hvis vi skal ændre en kamp, som vi måske har startet sådan, og så kommer vi måske bagud. Skal vi så stadig have tre stoppere? Så får vi brug for noget mere kreativitet, og det er jo det, som han har vist, at han kan, lyder det fra David Nielsen.

Han minder dog om, at man efterhånden skal langt tilbage for at finde et tidspunkt, hvor Damsgaard har kunne det.

- Udfordringen er jo, at der er gået så utrolig lang tid siden, vi har set det niveau, som Mikkel Damsgaard er blevet udtaget på. Han er blevet udtaget på noget, som er sket tidligere - og så kommer der bare et tidspunkt, hvor det også skal til at ske igen - og det er lige nu for Mikkel Damsgaard, fortæller David Nielsen.

Kampen spilles klokken 20.15, og der vil blive LIVE-opdateret her på siden fra kampen.