• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

DBU og Adidas går hver til sit

DBU og Adidas går hver til sit
Foto: DBU

Det danske landshold skal have ny sponsor, for DBU og Adidas går hver til sit. Ifølge TV 2 Sport bliver Hummel ny trøjesponsor.

Af Kenneth Jensen

Det er ikke mere end et par måneder siden, at DBU brugte ressourcer på at markedsføre en ny landsholdstrøje, der blev taget i brug ved de to Sverige-kampe om at komme med til EM. Men nu skal landsholdet ud og finde ny tøjsponsor - kun måneder efter lanceringen af landsholdstrøjen.

I en pressemeddelelse bekræftes det nemlig, at Adidas og DBU ikke forlænger den aftale, der udløber til sommer, og dermed står vi i en situation, hvor alle danske landshold skal have en tøjsponsor - og formentlig en ny spilletrøje, hvor der ikke står Adidas på. Dermed kommer den nuværende landsholdstrøje til at 'gælde' i mindre end et år.

- Hos Adidas Danmark har vi valgt at prioritere vores fodboldmarkedsføring på en række nye, spændende initiativer i de kommende år, og derfor er tiden inde til at afslutte partnerskabet med DBU. Vi ønsker at rette en stor tak til DBU, spillere og ledere for en fantastisk rejse og et succesfuldt samarbejde, siger Lars Rønne, nordisk chef for marketing og kommunikation hos Adidas, i en pressemeddelelse.

- Det er naturligvis altid lidt vemodigt at sige farvel til en partner, man har arbejdet sammen med i så mange år. Vi har været særdeles tilfredse med samarbejdet med Adidas og vil gerne takke for de mange oplevelser, vi sammen har skabt for de danske fans og fodboldspillere, udtaler Katja Moesgaard, Kommerciel direktør hos DBU.

DBU's jagt på en ny tøjsponsor går nu i gang, og unionen kan så relancere en ny trøje op til VM-kvalifikationen, der begynder i efteråret. Ifølge TV 2 Sport bliver den nye tøjsponsor Hummel.