• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Delaney overraskede radioværter: Fortalte om farveblindhed kort før VM-afgang

Otte minutter før Thomas Delaney skulle med flyet til VM i Rusland, ringede han til DR-radioprogram og fortalte om problemer med at se forskel på rød og grøn. Uden at værterne vidste, hvilken Thomas de havde igennem.

Af Anders Dehn

Hvis de danske landsholdsspillere går rundt med sommerfugle i maven i disse dage, er der ikke noget at sige til det så tæt på VM. Men det er der ikke meget, der tyder på, at Thomas Delaney lider af.

På dagen, hvor truppen flyver til Rusland, viste midtbanespilleren masser af overskud, da han uopfordret ringede til et radioprogram på DR's P3 og fortalte om sine problemer med at se forskel på rød og grøn, hvilket han havde bøvlet en smule med i lørdagens opgør mod Mexico.

De to P3-værter var dog ikke klar over, hvilken Thomas de havde igennem, så de nåede et stykke ind i samtalen, før det gik op for dem, at det var en landsholdsspiller, der stod i Kastrup Lufthavn og ventede på flyafgangen, der skulle tage ham til VM.

DR har selv lagt et klip af seancen ud på Facebook, og det kan opleves lige her.

Thomas Delaney er ikke den eneste danske topspiller, der døjer med en grad af farveblindhed. AGF'eren Frederik Møller har problemer med at se forskel på gul og grøn, hvilket fik hans tidligere klub AC Horsens til at fremstille nye trøjer til en kamp mod Viborg FF.

Den artikel kan læses her.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus