• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Torsten Kjems Hansen

Durmisi: Jeg kan ikke lide serberne

Durmisi: Jeg kan ikke lide serberne
Foto: Lars Poulsen / Polfoto

Riza Durmisi har en ekstra motivation for at nedlægge Serbien i tirsdagens afgørende gruppekamp ved U/21-EM.

Af Torsten Kjems Hansen
Efter Danmarks to første kampe ved U/21-EM er det tid til endnu en udskiftning på holdet inden tirsdagens sidste og afgørende gruppekamp mod Serbien. 
 
Jonas Knudsen er efter advarsler i gruppens to første kampe ude med karantæne, hvilket giver plads til Brøndbys Riza Durmisi på venstre back. 
 
Og Riza Durmisi er helt klar til kampen tirsdag og går oven i købet ind til opgøret med en ekstra motivation, der absolut intet har med fodbold at gøre.
   
- Det er rart at komme ind mod serberne. Dem kan jeg ikke så godt lide. Jeg har ekstra motivation med mod dem. Mine bedsteforældre er fra Makedonien, og vi er albanere. Så der har været en masse krig med serberne. Men det er fodbold. Jeg vil ind og vise, hvad jeg kan, og støtte holdet så meget, jeg kan, siger Riza Durmisi til bt.dk med reference til borgerkrige mellem de to folkeslag. 
 
 Brøndby-spilleren slår dog fast, at han privat har flere venner med serbiske rødder og at kampen tirsdag handler om holdet og om at være med til at løfte Danmark videre til semifinalerne.
 
Danmark er videre til semifinalerne med en sejr men kan også nøjes med uafgjort, hvis Tjekkiet ikke vinder deres kamp mod Tyskland.

  

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus