Erling Haaland og Alexander Sørloth strålede i norsk storsejr

De to norske angriberstjerner var flyvende i mandagens landskamp.

Norge råder over et par spændende angribere i Erling Braut Haaland og Alexander Sørloth, og de viste sig i den grad frem, da det norske landshold besejrede Nordirland med 5-1 mandag aften.

Det var dog ikke en af de to angribere, der scorede, da Norge allerede i det andet minut kom foran. Det var i stedet Mohamed Elyounoussi, som blev spillet fri af Stefan Johansen og med en afslutning fra tæt hold sendte bolden i mål.

Tre minutter senere blev der imidlertid udlignet, da Paddy McNair sendte bolden i et frit mål fra tæt hold. Men igen gik der ikke længe, før der blev scoret igen. Norge bragte sig foran i det syvende minut, da Haaland stemplede ind og bragede bolden flot i kassen fra kanten af feltet.

Og ti minutter senere ville angrebskollegaen Sørloth også lege med. Et skarpt indlæg havnede direkte i fødderne på den tidligere FC Midtjylland-angriber, som prikkede bolden i mål.

Efter pausen fortsatte de to angribere.

I det 47. minut blev Haaland sendt i dybden og løb fra Nordirlands forsvar, før han lagde bolden til rette for Sørloth, der nemt kunne sende sin anden kasse i mål.

Kort efter blev Haaland også selv dobbelt målscorer. Den unge Dortmund-stjerne bragede bolden op i krydset med en flot afslutning fra kanten af feltet. Det blev kampens sidste mål, og det sluttede 5-1 til Norge.

Sejren var Norges første i deres Nations League-pulje, hvor de nu er nummer tre. De er á point med Østrig, der er nummer to, mens Rumænien har ét point mere og er nummer et.