• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Flere franske stjerner misser kamp mod Danmark

Foto: Getty Images

Det bliver et noget svækket fransk mandskab, som Danmark skal møde på søndag.

Af Lars Gram-Hanssen

De forsvarende verdensmestre fra Frankrig gæster søndag Parken, men det bliver et noget svækket mandskab, som Didier Deschamps rejser til København med. 

Stjernespillere som Karim Benzema, Paul Pogba, N'Golo Kanté, Kingsley Koman, Hugo Lloris, Presnel Kimpembe, Ibrahima Konaté og Lucas Hernandez var i forvejen meldt ude, og efter torsdagens 2-0-sejr over Østrig er Frankrigs skadesliste så blevet endnu længere. 

Barcelona-stjernen Jules Koundé måtte således lade sig udskifte allerede efter 23 minutter, og ifølge Didier Deschamps bliver forsvarsspilleren ikke klar til søndagens udekamp mod Danmark. 

Det samme gør sig gældende for målmanden Mike Maignan, der også måtte lade sig udskifte i kampen mod Østrig. Dermed bliver det tredjevalget Alphonse Areola, der skal stå i kampen mod Danmark. 

- Koundé og Maignan er ikke til rådighed. Jeg kommer ikke til at bede dem om at rejse til København for ingenting, lød det således, ifølge RMC Sport, fra Didier Deschamps torsdag aften. 

Den franske landstræner udtalte desuden, at han endnu ikke har besluttet sig for, om han vil indkalde afløsere til kampen i København.