• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold ritzau

Fransk rekordholder stopper på landsholdet

Foto: Getty Images

Hugo Lloris har flere rekorder på det franske landshold, som han nu vinker farvel til.

Af ritzau

Med 145 landskampe er Hugo Lloris kamprekordholder på det franske landshold, men rekorden bliver ikke udbygget yderligere.

Mandag aften har målmanden i et interview med det franske medie L'Equipe meldt ud, at han stopper på Frankrigs landshold.

Dermed blev VM-finalen mod Argentina i december Tottenham-spillerens sidste for Frankrig. Her tabte franskmændene til Lionel Messi og co.

- Der kommer et tidspunkt, hvor man skal give tøjlerne videre. Jeg har altid sagt, at det franske landshold ikke tilhører nogen, og vi skal alle sørge for, at det forbliver sådan, siger Hugo Lloris ifølge AFP til L'Equipe.

Den 36-årige målmand fik debut for Frankrig i 2008. I 121 af de 145 landskampe har han båret anførerbindet på landsholdet.

I 2018 opnåede han det største, man kan på landsholdsniveau. I Rusland vandt han VM med Frankrig efter en klar finalesejr over Kroatien.

- Jeg synes, at holdet er klar til at komme videre. Der er også allerede en ny keeper klar, siger Hugo Lloris med henvisning til Mike Maignan, der står på mål for AC Milan.

Hugo Lloris' klubkarriere fortsætter ufortrødent. Lige nu tørner han ud for Tottenham, og hvis han skal udfylde sin kontrakt, så fortsætter han til sommeren 2024.

Tidligere i karrieren har han spillet hos både Lyon og Nice.

/ritzau/