Video : Tipsbladet
Landshold

Freder Hjulmand: Det kan jeg roligt sige

DBU's fodbolddirektør slår fast, at Kasper Hjulmands job ikke har været et tema for dem.

Danmark hænger på i kvalifikationen til EM med fire sejre i træk. Det har dog ikke været overbevisende, og i tirsdagens smalle 2-1-sejr mod San Marino, der hører til blandt verdens ringeste fodboldnationer, så har kritikken af landstræner Kasper Hjulmand været til at føle på.

Det er dog ikke noget, som får troen på landstræneren til at ændre sig. Det fortæller DBU's fodbolddirektør Peter Møller i et interview med Ekstra Bladet, hvor han blev spurgt til, hvorvidt Hjulmand har været et tema for dem.

- Det har det ikke. Vi står med muligheden for at kvalificere os til en EM-slutrunde, efter vi har vundet de seneste fem kampe og spillet den sjette uafgjort, siger han og fortsætter:

- Så det er ikke et tema nu, hvis du spørger, om Kasper Hjulmand, han skal fyres. Det kan jeg roligt sige, lyder det fra Peter Møller.

Derudover peger han på, at de nu koncentrerer sig om at komme med til EM, og at han mener, at resultaterne med Kasper Hjulmand har givet dem mulighed for at vinde endnu en kvalifikation.

Derfor skulle der ikke være nogen grund til at være i gang med at lede efter en ny landstræner.

Kasper Hjulmand har efter kampen mod San Marino erkendt, at modstanderne kom ind under huden på dem, og at de danske spillere selv spillede for ængsteligt. Læs mere om det her.