Video : Tipsbladet
Landshold

Vild med dansker: Kan blive den bedste i Belgien

Kasper Hjulmand har været på besøg i Belgien, som er fyldt til randen med store danske fodboldstjerner. Én har sågar potentialet til at blive den bedste spiller i belgisk fodbold, mener landstræneren.

Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Kasper Dolberg, Anders Dreyer og Andreas Skov Olsen.

Ja, Belgien er efterhånden blevet et slaraffenland af store, danske fodboldprofiler, hvorfor det ikke er underligt, at landstræner Kasper Hjulmand af og til lægger vejen forbi.

Den danske træner har været på besøg i Anderlecht for et par uger siden, hvor han også fik lejlighed til at tale med den belgiske presse.

Og her falder snakken på Andreas Skov Olsen, der ifølge Hjulmand har potentialet til at blive den bedste spiller i hele Belgien.

- For mig har  Andreas Skov Olsen, med hans ødelæggende venstrefod, potentialet til at blive den allerbedste spiller i den belgiske række, fortæller Hjulmand til det store belgiske medie Sudinfo.

Kigger man på bundlinjen hos danskerne i Belgien, er det også svært at komme udenom brandvarme Anders Dreyer, der har leveret intet mindre end 14 mål og syv oplæg for Anderlecht i indeværende sæson.

Og Hjulmand afviser ikke, at både Skov Olsen og Dreyer kan få en rolle på landsholdet i fremtiden, selvom de er tætte konkurrenter.

- I teorien er det muligt, fordi Dreyer kan spille som 10'er, mens Skov Olsen er ren kantspiller. Men i praksis er de konkurrenter. Der er en enorm konkurrence på denne position.Vi har også Jesper Lindstrøm, der spiller for Napoli, og Gustav Isaksen, der spiller for Lazio. Han (Isaksen, red.) er et kæmpe talent, som jeg ikke har udtaget endnu, fortæller Kasper Hjulmand.

Anders Dreyer er blot noteret for to landskampe, mens Skov Olsen har fået 29 kampe - her har han bidraget med otte mål.