• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Hjulmand: Jeg er den rette til at vende det

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand slår desuden fast, at han ser indad efter nederlaget til Kazakhstan.

Af Oliver Okstrøm

Danmark smed søndag en 2-0-føring og endte med at tabe 2-3 til Kazakhstan. Dermed ramte endnu en fodbold-nedtur det danske landshold efter VM-fiaskoen. Landstræner Kasper Hjulmand føler alligevel, at han er den rette til at vende det.

Det fortæller han i et interview med B.T, hvor landstræneren forklarer, at det ikke må ske igen, og at der er en bekymring i den lille modgang, som holdet fik ved straffesparket, der gav reduceringen til 1-2. Det tager han alvorligt.

Hjulmand erkender endvidere, at ansvaret altid vil være hans, og at han kiger indad. 

- Jeg kigger selvfølgelig indad. Det gør jeg selvfølgelig. Men én ting er strukturerne i holdet. En anden ting er at hamre igennem og sætte foden ind foran bolde for at blokere, siger han og fortsætter:

- Det er det første, men selvfølgelig kigger jeg indad, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Derudover kom han ind på, at han allerede nu tænker over den landsholdstrup, som han havde udtaget. Denne gang var spillere som Yussuf Poulsen og Thomas Delaney ikke med, selvom de som regel er fast inventar.

I den forbindelse forklarer Hjulmand, at når man laver en trup, så har man hele tiden overvejelser med om, hvem der betyder meget for holdet.

Samme Hjulmand har efter kampen peget på, at det var noget mentalt, der kiksede for Danmark i opgøret. Læs mere om det her.