Video : Tipsbladet
Landshold

Hjulmand varsler flere ændringer i truppen

Jacob Bruun Larsen er blevet efterudtaget til landsholdstruppen på bekostning af Andreas Skov Olsen, men ifølge Kasper Hjulmand skal man ikke blive overrasket, hvis der i de kommende dage kommer flere udskiftninger i truppen.

Tipsbladet i Helsingør:

Danmark har ikke engang spillet kamp endnu i denne landsholdspause, og Kasper Hjulmand har allerede foretaget flere ændringer i truppen.

Senest er Andreas Skov Olsen gået ud, og ind er kommet Jacob Bruun Larsen. Men denne ændring kan vise sig blot at være én af flere ændringer, der bliver foretaget i landsholdslejren, hvis man spørger landstræneren.

- Det kan godt være, at der er flere ændringer på vej. Der sker næsten altid noget omkring en kamp. I kan ikke forvente, at der bliver kaldt flere ind, men I skal heller ikke blive overraskede, hvis det sker, udtaler landstræneren til Tipsbladet og den øvrige presse.

Men selvom Kasper Hjulmand stort set kun har rosende ord til overs for sin seneste nye tilgang i landsholdstruppen, så havde han da gerne været foruden nogen ændringer overhovedet.

- Desværre kunne Andreas ikke spille, så vi har kaldt Jacob ind i stedet for. Det er ikke optimalt, men jeg hænger mig ikke så meget i det. Jeg forsøger at koncentrere mig, om det jeg har at gøre godt med. Det er en præmis, men selvfølgelig ville det være optimalt, at de planer jeg har til at starte med kan føres ud i livet. Men sådan er det. 

Jacob Bruun Larsen var dog langt fra den eneste, der var inde at vende i landstrænerens overvejelser. Det kan du læse mere om her:

Det danske landshold spiller første kamp i denne landsholdspause på lørdag, hvor de skal forsøge at jagte revanche mod Kasakhstan, der slog Danmark med 3-2 tilbage i marts.