Italien banker Moldova med tenniscifre

Mens Italien storsejrede mod Moldova, endte det uden scoringer i Portugal, hvor Spanien var på besøg.

Italien skal i den kommende uge møde både Polen og Holland i Nations League, og onsdag fik italienerne en fremragende optakt til de kampe, da de tog imod Moldova i en venskabskamp.

Det sluttede nemlig med en overbevisende 6-0-sejr til Roberto Mancinis tropper.

Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor Italien faktisk scorede fem af deres seks kasser. Det første mål stod midtbanespilleren Bryan Cristante for efter knap 18 minutter, hvor han fik headet bolden i kassen efter et hjørnespark.

Kun fem minutter senere var Francesco Caputo, der til daglig spiller i Sassuolo, også på pletten med en afslutning fra tæt hold, inden Stephan El Shaarawy scorede til 3-0 med en lang tå.

Et selvmål af Veaceslav Posmac gjorde ondt værre for Moldova, inden Stephan El Shaarawy blev dobbelt målscorer i første halvlegs døende minutter, da han kunne heade bolden i et frit mål fra tæt hold.

Italien var dermed godt på vej mod sejren ved pausen, og efter pausen kunne de også slippe speederen lidt. Kun én gang fik de sendt bolden i mål i anden halvleg, og det mål stod Domenico Berardi for efter et kontraangreb.

Roberto Mancini og co. skal i aktion igen søndag, hvor de gæster Polen, inden de møder Holland på hjemmebane næste onsdag.

Remis i Portugal
Samtidig var der en spændende kamp i Portugal, hvor Spanien var på besøg, men her sluttede det uafgjort.

Cristiano Ronaldo og kampens øvrige stjerner sparkede nemlig med løst krudt i venskabskampen, der sluttede uden scoringer og derfor også uden en vinder.

I den kommende uge skal Portugal møde Frankrig og Sverige, mens Spanien skal op imod Schweiz og Ukraine.