Video : Tipsbladet
Landshold

Kæmpe støtte til Gravesen efter Hjulmand-kritik

Thomas Gravesen har stillet spørgsmålstegn ved Kasper Hjulmands evne til at lede Danmarks landshold, og den tidligere landsholdsprofil møder stor opbakning på sociale medier, hvor masser af fans udtrykker stor enighed i kritikken.

Thomas Gravesen er ikke kendt for at lægge fingre imellem, og tirsdag var det så landstræner Kasper Hjulmand, der fik en gedigen opsang af landsholdslegenden

I et interview med Tipsbladet kom Thomas Gravesen kort efter Hjulmands landsholdsudtagelse med en sønderlemmende kritik af Danmarks landstræners fravalg af Nicolai Vallys og tilvalg af Christian Eriksen. 

Samtidig luftede 'Graver' en generel kritik af, at landsholdet risikerer at blive en 'kammeratklub' under Kasper Hjulmand, hvis landstræneren bliver ved med at udtage spillere, der ikke får nok spilletid i deres klubber. 

Og det er bestemt ikke kun Thomas Gravesen, der har denne holdning. På sociale medier som Facebook, Instagram og X får den tidligere Real Madrid-spiller stor opbakning af læsere, der er enige i legendens analyse af Danmarks landstræner.

Her er et udpluk af kommentarer fra Facebook:

- Dejligt med en ekspert der tør at sige hvad 99,9% tænker om denne landsholdsudtagelse

- Helt enig! Kan heller ikke begribe, at en spiller som Damsgaard kan blive udtaget... Vallys gør det sindssygt godt og har gjort det over en periode. Men det samme problem, var der jo med Falk. Som præsterede langt bedre - end andre spillere, som blev udtaget... og med tanke på den dårlige spillemæssige periode på det sidste, så burde Hjulmand prioritere spiller der præsterer nu og ikke har gjort for år tilbage.

- Helt enig med Gravesen. Når træneren ikke udtager spillere der spiller - så skal der en ny træner til.

- 100% enig der er bare gået for lang tid inden nogen turde sige det på Graversens niveau.

- Så bliver der tacklet igennem fra Graver, så skinner og støvler ryger over volden ved Idrætscenteret.

- SÅDAN!!! Godt brølt... endelig en af de såkaldte "eksperter" der siger hva en stor del af landshold fansene herhjemme tænker.

- Præcis, endelig en betydningsfuld person, der siger sin mening. Forhåbentlig giver hans udbrud genlyd i DBU.

- Edderbroderemig godt brølt, Graver.

- Gravesen har fuldstændig ret. Hjulmand tør ikke at lave noget om på et elendigt landshold. Gravesen er den eneste der tør sige sandheden.

- Kan ikke siges bedre.

- Er fuldstændig enig med Graver. Er virkelig ligeså rasende når man er så blind og ensporet.

- Useriøs udtagelse. Selvfølgelig skal landstræneren ikke følge en folkestemning eller mandagstrænerne. Men der er udtagelser af spillere der direkte går imod hans egne udtalte principper og de spiller ikke. De spiller stort set aldrig. At Hjulmand kalder Damsgaard uerstattelig er rystende, Eriksen er del af anførergruppen (åbenbart urørlig). Udover Vallys, så kan man vel spørge til begrundelsen for fravalg af Matt O’Reiley med flere. 

- Helt enig med Gravesen. En skandale af rang.

- Spot on. Eriksen spiller ikke, Højbjerg spiller ikke, Damsgaard har ikke haft en eneste god sammenhængende periode siden 2021, Schmeichel har alderen mod sig og har stået svagt på landsholdet det seneste år. Jeg kunne blive ved… landsholdet er useriøst på et hidtil uset plan. Selv ikke Morten Olsen og Rommedahl når det her niveau. Hvor er spillere som O’Riley, Vallys med flere? Det er træningskampe for fanden. Skammeligt.

Her er et udpluk af kommentarerne fra X:

- Hvordan kan valget af Damsgaard forsvares? Hvad med Roerslev der spiller fast i Brentford. Eller Frendrup? Min lyst til at se landsholdet er styrtdykket med den alibi udtagelse.

- Jeg må jo bare give Gravesen ret, det er godt nok svært at se det på en anden måde.

- Enig med Graver langt hen af vejen! Det handler så mere om spillere som Delaney, Damsgaard der med manglende spilletid og kvalitet ikke hører hjemme. At man undgå en mand i form som O'Riley er en fadæse! Han er fremtiden og burde være nutiden! Det nuværende hold er Qatar om igen!

Her er et udpluk af kommentarerne fra Instagram:

- Endelig en, der tør at sige hvad vi andre tænker.

- Vallys eller ej - den udtagelse er IGEN en kæmpe joke.

- Gravesen har ret.

- At Falk og Vallys bliver fra valgt for Eriksen og dams burde give en fyreseddel.