Video : Tipsbladet
Landshold

Kamil Grabara vraget: Det giver ingen mening

Kamil Grabara er ikke udtaget til Polens landshold, og det har resulteret i kritik af landstræner Fernando Santos.

Fernando Santos kom i modvind tidligere på ugen, da den polske landstræner udtog sin trup til de kommende to EM-kvalifikationskampe mod Færøerne og Albanien. 

Kamil Grabara var nemlig ikke blandt de tre keepere, der blev udtaget, hvilket har fået flere eksperter og kommentatorer til stille spørgsmålstegn ved Santos' beslutning. 

Særligt utilfreds er kommentatoren Mateusz Borek, der har meget svært ved at forstå, hvorfor Spezia-målmanden Bartłomiej Drągowski er blevet valgt foran Kamil Grabara. 

- Jeg forstår ikke fravalget af Kamil Grabara. Der var engang, hvor man kunne sige, at han var på det samme niveau som Bartłomiej Drągowski. Men nu giver det ingen mening at sige, lyder det, ifølge Transfery, fra Borek. 

- Den ene er rykket ned i Serie B, og har indkasseret seks mål i to kampe i denne sæson. Grabara har spillet en hel del kampe, inklusive vigtige kvalifikationskampe. Han har kvalificeret sig til Champions League for anden sæson i træk, hvor han vil stå overfor verdens bedste angribere. 

- Han har holdt målet rent fire gange, men den her fyr er ikke på landsholdet... det er godt nok mærkeligt. Jeg undrer mig over, hvad forklaringen er. Jeg kunne godt tænke mig at tale med Fernando Santos og landsholdets målmandstræner og få dem til at forklare mig, hvorfor Drągowski er med i stedet for Grabara. 

Udover Bartłomiej Drągowski har Fernando Santos udtaget Wojciech Szczęsny fra Juventus og Łukasz Skorupski fra Bologna. 

Kamil Grabara er noteret for én landskamp for Polen. FC København-stjernen fik chancen i juni sidste år, da Polen slog Wales med 2-1 i Nations League.