Karakterer: Vildt - dér er din angriber, Hjulmand

Vi er klar med karaktererne fra Danmarks opgør mod Frankrig.

Imponerende!

Danmark vinder 2-1 i Frankrig efter en sindssyg præstation, hvor man var bagud 0-1. Det var Cornelius, der kom ind fra bænken og scorede to gange!

Her er de danske karakterer fra opgøret:

Kasper Schmeichel - 4 bolde
Den danske anfører i dagens anledning spillede en rigtig god kamp, hvor han reddede de chancer, Frankrig kom til. Fremstod sikker. Kunne ikke gøre noget ved målet til 1-0. Gjorde det også okay med fødderne.

Joachim Andersen - 4 bolde
En af aftenens bedste danskere. Kom i vejen for meget og lavede ikke rigtigt nogen fejl. Spillede sig helt sikkert tættere på Kasper Hjulmands startopstilling.

Jannik Vestergaard - 4 bolde (ud 60.)
Vandt meget i luftspillet, og han kom - som sidekammeraten Joachim Andersen - også i vejen for meget. Det hjalp, at han var flyttet ind som den centrale i tremandsforsvaret, da han ikke kom ud i en mod en-dueller med de franske spillere.

Victor Nelsson - 3 bolde
En fin præstation af stopperen, der havde fået chancen fra start og lå i venstre side. Han spillede en rigtig stærk første halvleg, men kom også lidt til kort i anden, hvor han blandt andet mistede Karim Benzema ved målet til 1-0. Var også langt mere udfordret efter pausen.

Daniel Wass - 3 bolde (ud 60.)
Udmærket kamp af den højre wing back, der dog ikke har den samme fart og power som Joakim Mæhle i den anden side. Kom en del frem i første halvleg, men det var sjældent farligt.

Pierre-Emile Højbjerg - 5 bolde
Super kamp af den danske midtbanespiller. Godt nok enkelte dårlige afleveringer, men han kom i vejen for meget og var et vigtigt anker på Danmarks centrale midtbane. Strålende assist til Andreas Cornelius' 1-1 mål.

Thomas Delaney - 2 bolde (ud 85.)
Han lavede to store fejl tidligt i kampen, der gav chancer til Frankrig. Heldigvis for Delaney blev de muligheder misbrugt. Men det var aldrig Delaneys kamp. Han kæmpede som altid godt, men kvaliteten på bolden var ganske enkelt for dårlig. Spillet gik lidt for hurtigt for ham til tider. Også i marts leverede Thomas Delaney dårlige minutter, inden han måtte udgå med en skade af opgøret mod Holland. Man må håbe, han finder formen igen, ellers står Christian Nørgaard klar i kulissen.

Joakim Mæhle - 4 bolde
Startede som lyn og torden og ramte stolpen, og han kom blæsende i hele første halvleg, hvor han var særdeles farlig. Det kølnede lidt af i anden halvleg, men stadig en rigtig god kamp af den danske darling.

Andreas Skov Olsen - 4 bolde (ud 84.)
Er blevet et af de første navne på holdkortet. Han kan godt drive lidt ind og ud af kampen, men han er altid farlig, når han har kuglen. Havde en fin afslutning i anden halvleg, og så var han i det hele taget god i samspillet med holdkammeraterne.

Kasper Dolberg - 3 bolde (ud 60.)
Fin kamp af angriberen, der havde en mulighed efter få minutter af opgøret. Holdt godt i bolden og indgik godt i spillet, men han var ikke selv farlig, og så bliver presspillet aldrig hans livret.

Christian Eriksen - 2 bolde
For mange fejlafleveringer af Eriksen, der dog også havde gode momenter i sit spil. Men det var ikke nogen stor præstation af Danmarks playmaker. Han missede også en kæmpe mulighed sidst i kampen, men Danmark endte alligevel med at vinde.

INDSKIFTERE:

Rasmus Nissen Kristensen - 3 bolde (ind 60.)
Godt indhop af backen, der bragte den power og opportunisme, man forventer. Var ikke bange for at søge sin egen chance, og defensivt gjorde han det fint.

Mikkel Damsgaard - 3 bolde (ind 60.)
Dejligt at se Damsgaard tilbage i rødt og hvidt, og selv om det var en svær kamp at spille, og det ikke var alt, der lykkedes, var der momenter.

Andreas Cornelius - 6 bolde (ind 60.)
Danmarks joker kommer fra en forrygende sæson i det tyrkiske, og den gode form har han taget med på landsholdet. Forrygende indhop og et flot, flot mål til 1-1 af "Corner", der sikkert sparkede den i kassen, da han fik muligheden. Det viser den klasse, han har, at han kan komme ind fra bænken og ændre på kampen. For nok er der 11, der starter kampen, men der er også brug for kvalitet fra bænken. Og så scorede han også til 2-1 på et helt forrygende mål. Han må starte næste gang - det er din angriber, Hjulmand.

Martin Braithwaite - UB (ind 84.)
Kom på banen sent i kampen.

Mathias Jensen - UB (ind 85.)
Kom på banen sent i opgøret.

TRÆNER:

Kasper Hjulmand - 6 bolde
En rigtig god præstation af det danske landshold, der vandt 2-1 mod verdens måske bedste landshold. De forsvarende verdensmestre kom foran, og Danmark kom tilbage, og så havde Eriksen en strålende chance for at bringe Danmark i front. Og så endte Cornelius alligevel med at sende sejren til Danmark.

Danmark var gode og ikke heldige med at få point, selv om Frankrig selvfølgelig også havde chancer. Imponerende arbejde - ikke mindst, fordi Danmark havde noget at skyde fra fra bænken. Andreas Cornelius scorede to gange!