Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Hjulmand har lært af betændt sag

Mohamed Daramy er tilbage på landsholdet, efter han blev sendt hjem ved seneste samling. Det blev til en kæmpe sag, som alle parter nu har lagt bag sig.

Tipsbladet i Helsinki.

Seneste landsholdssamling blev efter opgøret mod Nordirdland og før kampen mod Slovenien overskygget af noget helt andet end spillet på banen.

Kasper Hjulmand valgte ikke at tage Mohamed Daramy med til Ljubljana, og efterfølgende kunne B.T. erfare, at han var blevet fravalgt, da han eftersigende kun udfyldte to ud af 12 kriterier for en landsholdsspiller.

Kasper Hjulmand lagde efterfølgende vægt på, at det ikke er unormalt at sende spillere hjem før en landskamp. Samtidig understregede han, at Daramys hjemsendelse under ingen omstædigheder var sket på så brutal vis, som B.T. fremlagde det.

Ikke desto mindre blev sagen til en yderst betændt en af slagsen, og det har efterfølgende givet stof til eftertanke hos Danmarks landstræner.

- Hvis man er flere end 23 spillere, så er det helt normalt, at man bliver nødt til at skære nogle fra, da vi kun må skrive 23 mand ind. Så jeg er nok blevet mere klar over, at jeg skal kommunikere det tydeligere, end jeg har gjort før, siger Kasper Hjulmand til Tipsbladet og den øvrige fremmødte presse dagen før landskampen mod Finland.

Nu er Mohamed Daramy så tilbage på det danske landshold, da han kort før afrejsen til Helsinki blev udtaget på grund af en skade til Nicolai Vallys. Og, hvis der overhovedet var en stridsøkse, så er den i hvert fald begravet nu.

- Vi talte sammen lige efter det skete. Som jeg har sagt flere gange, så er den sag ikke en sag for hverken jeg eller Daramy. Den blev talt ud dagen efter, og så har vi ikke talt mere om det, for der er ikke nogen sag.

Tipsbladet talte tidligere på ugen med Mohamed Daramy, hvor han for første gang fortalte om episoden ved seneste landsholdssamling. Her lagde kantspilleren vægt på, at han er ærgerlig over den måde, som det hele kom til at fremstå.

- Det er sådan, det er kommet ud. Jeg og Hjulmand havde en samtale dernede og efter episoden. Jeg er ærgerlig over, at tingene er kommet ud på den måde. Jeg vil helst ikke gå så meget i detaljer omkring det. Jeg har lagt tingene bag mig og fokuserer på kampene med U21-landsholdet.

På U21-landsholdet blev det blot til spilletid i torsdagens møde med Frankrig, da han nu er med A-landsholdet i Helsinki, hvor man søndag møder Finland. Her kan han notere sig for sin syvende landskamp.

Hvis du vil læse Tipsbladet interview med Mohamed Daramy, hvor han åbner op om sagen, så kan du KLIKKE HER.