Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Schmeichel sigter stort: Vil prøve noget vildt med landsholdet

Leicester-målmand og endnu engang årets danske spiller - Kasper Schmeichel - lægger ikke skjul på, at han går efter at vinde det kommende EM med Danmark.

Kasper Schmeichel er for tredje gang blevet kåret som 'Årets Mandlige Fodboldspiller' af Spillerforeningen, da han endte foran Tottenhams Pierre Emile Højbjerg og AC Milans Simon Kjær.

Det kommer efter et godt år både med landsholdet og Leicester, hvor han i denne sæson er med i topduellen i Premier League. I et interview på Spillerforeningens hjemmeside peger han på, at ærgerrigheden stadig er der til trods for at have opnået meget.

- Når du har succes og opnår de ting, du vil, så vil du opnå dem igen. Og det giver kun blod på tanden. Og du ved, hvor meget man skal ofre og arbejde for det nu. Så nu handler det om at gøre endnu mere hele tiden. Sulten er der mere end nogensinde, siger 34-årige Schmeichel.

Læs også:Kun 1,5 procent mellem vinderen og nummer to: Årets danske spiller fundet

Endvidere peger han på, at han ikke har nogen som helst planer om at stoppe sin karriere eller skrue ned. I stedet vil han spille ligeså meget, som han overhovedet kan - og så vil han gerne lave store ting ved den kommende slutrunde.

- Jeg vil opnå succes med Danmark. Jeg vil vinde EM med Danmark. Jeg vil prøve et eller andet vildt med Danmark, jeg vil med til VM og spille så lang tid, som jeg overhovedet kan. Det er min allerstørste ambition, lyder det fra Kasper Schmeichel.

Leicester-målmanden vandt afstemningen med blot 1,5 procent flere stemmer end Højbjerg, som han har nogle meget pæne ord at sige om.

Læs også:Stort drama: Kasper Schmeichel holder fast i Champions League-drømmene

- Pierre har jo altid været et exceptionelt talent og har en mentalitet og en fantastisk attitude til fodbold og sit arbejde. Og havde den her afstemning måske været om seks måneder med det år, han har gang i med Tottenham, så så det måske meget anderledes ud, siger Kasper Schmeichel.

Det er tredje gang, at han vinder årets danske spiller, da det også blev til hædren sidste år og i 2016.

Læs også:Er 37 til den tid: Ronaldo vil vinde VM i Qatar

Læs også:Solskjær vil ikke have pause: Hvornår skal vi så spille?

Læs også:Liverpool-stjerne nærmer sig comeback