Landshold Kenneth Jensen

Bekræfter: Hjulmand indkalder ham til landsholdet

Foto: Lecce

Dansk midtbanespiller indkaldes for første gang til A-landsholdet, men der er stadig tvivl, om han også er i spil til de kommende fire landskampe, eller om han blot skal træne med. Svaret kommer i næste uge.

Af Kenneth Jensen

Når det danske A-landshold i næste uge udtages, er det meget muligt, at landstræner Kasper Hjulmand udtager sin navnebror Morten Hjulmand.

Danmark møder Østrig to gange, Frankrig og Kroatien i Nations League, og her kan Morten Hjulmand måske komme i spil.

Torsdag skrev en italiensk avis, at Morten Hjulmand bliver indkaldt til A-landsholdet, og nu bekræfter Lecce da også, at midtbanespilleren, 22 år, skal med landsholdet - men klubben skriver, at der er tale om træningsdage fra den 25. til den 27. maj. 

Kasper Hjulmand udtager sin landsholdstrup den 24. maj, og spørgsmålet er så, om Morten Hjulmand er med i den trup, eller om landsholdet i denne omgang nøjes med at se Lecce-spilleren an i nogle træningsdage inden den egentlige samling, da første terminsdags for landsholdet faktisk først er den 30. maj.

På midtbanen har landstræneren mange gode spillere, og Pierre Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Thomas Delaney og Christian Nørgaard er sikre kort i truppen, hvis de ikke er skadede. Derudover plejer Mathias Jensen at være med, selv om han har haft en lidt sløj sæson. Senest var også Philip Billing og Casper Nielsen med.

Midtbanespilleren fra Lecce har spillet en stor sæson i Serie B og rykker op i Serie A. Han har 11 U21-landskampe på cv'et og er sat i forbindelse med et stort skifte til Inter denne sommer.

Morten Hjulmand skiftede for halvandet år siden til Admira Wacker til Lecce. Han kom frem i FC Københavns ungdomsafdeling.