Video : Tipsbladet
Landshold

Lindstrøm til Napoli: Jeg har en livline dernede

Kasper Hjulmand sætter ord på Jesper Lindstrøms nært forestående skifte til de italienske mestre fra Napoli.

Tipsbladet i Brøndby. 

Jesper Lindstrøm er tirsdag aften blevet præsenteret i Napoli, og det er et klubskifte, som landstræner Kasper Hjulmand er ganske begejstret over. 

- Super spændende. Også på grund af den måde, de spiller på. Det passer godt til den måde, vi også gerne vil udvikle på ‘Jobbe’ og hans spil, lød det fra Kasper Hjulmand efter tirsdagens landsholdsudtagelse i Brøndby. 

Napolis spillestil passer fint til Danmarks spillestil, vurderer landstræneren. 

- Jeg har jo forsøgt, når Jobbe har spillet, at give ham flest mulige rammer, som minder om det, han gør i Frankfurt. Det er nogenlunde samme position og samme system. Nu bliver det noget andet, så han kommer til at blive trænet lidt anderledes, siger Hjulmand og fortsætter: 

- Det er lidt ligesom med Mæhle, der nu bliver trænet mere i en firebackkæde end før (Joakim Mæhle er skiftet til Wolfsburg, red.). Lidt mere sammenhæng med stopperne, når de bevæger sig. Det er godt for os, at han får sådan nogle vaner ind i sin træning og sine kampe, og det er lidt det samme med Jobbe.

Kasper Hjulmand kalder Jesper Lindstrøms transfer til Napoli for et stort skifte, men landstræneren understreger samtidig, at det ikke kan bruges til så meget, hvis danskeren ender på bænken. 

- Det altafgørende er selvfølgelig, at han spiller. Jeg ville selvfølgelig hellere have, at han spiller alle minutterne i Frankfurt, end at han sidder på bænken i Napoli. Men der må jo være et formål med det (Napolis indkøb af Lindstrøm, red.), og de har jo været gode dernede i tre-fire år. Og jeg har en livline i Lobotka dernede, så der skulle være styr på ham, lød det fra Hjulmand, med et glimt i øjet. 

Kasper Hjulmand var træner for Stanislav Lobotka, da den slovakiske midtbanespiller tørnede ud for FC Nordsjælland. Lobotka har spillet for Napoli siden 2020 og bliver nu holdkammerat med Jesper Lindstrøm.