• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Målfarlig landsholdsspiller håber på besøg fra Kasper Hjulmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Gytkjær håber at beholde sin plads på det danske landshold efter, at Kasper Hjulmand har taget over fra Åge Hareide.

Af Ole Hoffskov

Christian Gytkjær var en del af det danske landshold under Åge Hareide, og Lech Poznan-angriberen havde en god tid under nordmanden, hvor det blev til fem scoringer i ni landskampe. I EM-kvalifikationen blev han den næstmest scorende dansker efter Christian Eriksen. 

Nu er spørgsmålet, om 30-årige Gytkjær også har en fremtid på landsholdet under Kasper Hjulmand.

Læs også:Brandvarm Christian Gytkjær foran udløb: Alt og alle har ringet

Angriberen har solgt sig selv på fornem vis i den polske liga i denne sæson, hvor han med 20 kasser er suveræn topscorer, og han håber, at hans gamle mentor har bemærket den gode form.

- Kasper er en superfed træner, som har gjort det rigtig flot. Jeg kender ham udmærket fra både FC Nordsjælland og Lyngby, og jeg er sikker på, at han nok skal sætte brikkerne rigtigt sammen, og så passer jeg ellers min egen butik. Det kunne da være hyggeligt, hvis han aflagde mig et besøg, siger Christian Gytkjær til tipsbladet.dk.

Læs også:Christian Gytkjær stolt over stabilitet: Jeg har fandeme scoret mange mål

Angriberen har indtil videre kendt sin besøgelsestid i rødt og hvidt, og det, håber han, taler til hans fordel, når Kasper Hjulmand skal udtage sine angribere.

- At repræsentere landsholdet er en drengedrøm for alle fodboldspillere. Jeg har fået lov til at opleve nationalmelodien i Parken, og det er ét af min karrieres højdepunkter. Jeg føler ikke, jeg har spillet mig af landsholdet, når jeg har fået chancen, og jeg håber da også, at muligheden byder sig igen, lyder det fra Gytkjær.

Christian Gytkjær måtte gå målløs fra banen, da Lech Poznan besejrede de forsvarende polske mestre fra Piast Gliwice med 2-0 lørdag.

Læs også:Polsk modstander: Gytkjær er den mest overvurderede spiller i ligaen

Læs også:Dansk avis: Malmö vil hente dansk landsholdsspiller

Læs også:Landsholdsangriber: Man kunne godt være lidt mindre pylret herhjemme