Foto: Getty Images
Landshold

Medie: Tidligere Ajax-træner bliver hollandsk landstræner

Det ser ud til, at den tidligere Ajax-træner Frank de Boer overtager landstrænertjansen i Holland.

Holland har efter sigende fundet sin nye cheftræner, efter at landstræner Ronald Koeman forlod jobbet for at tage over i FC Barcelona for en måned siden.

Ifølge De Telegraaf bliver Frank de Boer nemlig ny landstræner for Holland.

Læs også:Karakterer: Stor mandfolkeindsats af FC Midtjylland

Den 50-årige manager og det hollandske fodboldforbund skal være blevet enige om en aftale, der betyder, at han vil stå i spidsen for Holland ved EM næste sommer og muligvis også ved VM i 2022.

Det forlyder ifølge mediet, at Holland også forsøgte at lokke Frank Rijkaard eller Peter Bosz til, men uden succes. Frank Rijkaard vil ikke gøre comeback som cheftræner, mens Peter Busz vil beholde sit job i Bayer Leverkusen, skriver De Telegraaf. 

Læs også:Marcondes og Nørgaard på pletten: Brentford slog Premier League-hold ud

I stedet bliver det altså efter alt at dømme Frank de Boer, og han forventes at blive præsenteret senere i denne uge eller i starten af næste.

Frank de Boer bliver også kastet i ilden fra start af. Allerede i starten af oktober skal det hollandske landshold igen i aktion, når de skal spille mod Mexico og Bosnien, og her vil de Boer altså formentlig debutere som landstræner.

Tidligere har han haft stor succes med Ajax, mens han også har været forbi Inter, Crystal Palace og Atlanta United. Desuden har han også spillet mere end 100 landskampe for Holland mellem 1990 og 2004.

Læs også:Atangas målkrise blev afsluttet: Har været noget af det hårdeste

Læs også:Chelsea klar med nyt spillerkøb - lægetjek gennemføres nu