• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Karakterer: Stor mandfolkeindsats af FC Midtjylland

Foto: Getty Images

Det blev til 0-0 mellem Slavia Prag og FC Midtjylland i playoff-runden i kvalifikationen til Champions League. Tipsbladet.dk deler karakterer ud.

Af Oliver Okstrøm

Hvem toppede, og hvem floppede? Tipsbladet.dk kigger nærmere på indsatsen fra FC Midtjyllands spillere i Champions League-kvalifikationskampen mod Slavia Prag.

Jesper Hansen - 5 bolde
Den danske målmand har en enorm rutine og ro, og det var i særdeleshed til at få øje på i kampen mod Slavia. Gang på gang fik han i samarbejde med sine to lakajer i midterforsvaret helt styr på Prag-klubbens skyts.

Joel Andersson - 3 bolde
Der var til tider nogle situationer, hvor den svenske back havde det svært, men han fik løst sine opgaver nogenlunde, og så var han selvfølgelig også en del af, at man fik taget brodden af tjekkerne.

Erik Sviatchenko - 5 bolde
Sammen med Scholz videreførte Sviatchenko det, som man kender makkerparret for i Superligaen. De sørgede for, at Tjekkernes enlige angriber Tcel nåede frem til lige præcis ingenting, og blev skiftet ud undervejs i anden halvleg. Havde også en god chance for at få scoret.

Alexander Scholz - 5 bolde
Præcis som ovenstående. Det er stærkt at se de to sammen, og med europæisk gruppespil i kikkerten kan de to virkelig blive matchet på et højt niveau og vise sig frem.

Paulinho - 4 bolde
Mange gange lykkedes det for ham at redde kastanjerne ud af ilden. Et par gange var det dog også ham selv, der havde sendt dem derinde. Desuden havde han mange gode offensive løb og indlæg, som desværre ikke blev udnyttet.

Læs også:Cajuste glæder sig til oplevelse mod Slavia: Største kamp i karrieren

Frank Onyeka - 4 bolde
Onyeka er på et niveau, hvor man efterhånden må forvente det utrolige, hvis han skal få nogen som helst øjenbryn op. Tirsdag blev det til en sikker aften på midtbanen for nigerianeren.

Jens Lys Cajuste - 5 bolde
Mens Onyeka tager en del opmærksomhed for sine præstationer i sidste sæson, så er Cajuste muligvis ved at overhale sin makker på midtbanen. Han var nærmest overalt, og han må være et mareridt at spille overfor. Det svenske landshold må være meget tæt på for ham.

Anders Dreyer (ud 67.) - 3 bolde
Det var en okay aften for Dreyer, som dog må se tilbage på, at han sløsede en aflevering væk, som kunne være blevet til en stor mulighed for Kaba. 

Evander (ud 76.)- 4 bolde
Evander var god i alle de 76 minutter, hvor han var på banen. Han løftede opgaven på midtbanen meget fint med sin sublime teknik og rolighed, og selvom det blev til nogle lange violiner ud over baglinjen, så kan han godt være sin indsats bekendt.

Awer Mabil - 3 bolde
Mabil har haft en lang periode med tvivlsomme indsatser, men det begynder at lysne for australieren, som dog havde svært ved at sætte sig igennem overfor Coufal i Slavias bagkæde.

Sory Kaba (ud 89.) - 4 bolde
Det er som om, at Kaba bliver genfødt, når han skal spille europæisk fodbold. Han passer tydeligvis bedre til det, og hvis han havde haft lidt mere held i sprøjten, så havde han headet bolden i mål efter en times spil.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller advarer mod Slavia: Selv Barca var imponeret

Indskiftere:

Pione Sisto (ind 67.) - 4
Sisto nåede ikke at vise så meget, men det blev til en god arbejdsindsats fra kantspilleren, som tydeligt har et godt niveau, selvom han ikke er på 100 procent endnu.

Mikael Anderson (ind 76.) - 3'
Det nåede ikke at blive til så meget for Mikael Anderson, som heller ikke lavede nogen fejl i den tid, hvor han var på banen.

Junior Brumado (ind 89.) - UB 

Træner Brian Priske - 5 bolde
Et nyt stort og flot resultat for Priske, som viste fin udstråling på bænken. Han havde da også meget godt styr på sagerne, som man kunne se på banen.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladet.dks skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.

Læs også:Brian Priske åbner op for planen mod Slavia Prag

Læs også:Hård kritik af Slavia Prags bagmænd før FCM-brag: Det er værre end i Qatar

Læs også:Steinlein: Champions League-indtægter svarer til to års budget for os

Læs også:Fjendetjek: Slavia Prags stjernespiller er umulig at forsvare sig mod