Video : Tipsbladet
Landshold

- Når Gravesen siger det, må det være rigtigt

Pierre-Emile Højbjerg svarer på den kritik, Thomas Gravesen luftede af det danske landshold i et interview med Tipsbladet.

Danmark leverede den måske dårligste præstation i mange, mange år, da landsholdet blot formåede at besejre verdens dårligste fodboldnation San Marino med 2-1 i det seneste opgør i EM-kvalifikationen.

Efter kampen var mange ude med riven efter landsholdet, og én af dem var Thomas Gravesen, der den følgende dag gav et ildsprudlende interview til Tipsbladet.

Her fastslog den tidligere Real Madrid-stjerne blandt andet, at landsholdet er usundt, uden liv og glæde, og at Kasper Hjulmand virker bange for at foretage et generationsskifte på holdet.

Thomas Gravesen langer også ud efter Pierre-Emile Højbjerg, og torsdag blev Tottenham-spilleren forholdt interviewet på et pressemøde i Helsingør.

- Når Gravesen siger det, er det jo nok rigtigt, siger Højbjerg med et smil og tilføjer:

- Jeg forstår, at det ikke var det bedste, der skete i San Marino. Det har vi også selv forstået, og vi har vendt det på den rigtige måde. Det positive er, at man kan mærke, at vi som hold og enkeltpersoner ikke var tilfredse.

Hvad indatsen mod San Marino har sat gang i af selvransagelse i den danske lejr, vil Pierre-Emile Højbjerg dog ikke afsløre.

- De ting diskuterer vi internt. Jeg forstår godt, at man udefra gerne vil have mere at vide, men når man er midt i en kvalifikation, er jeg ikke sikker på, at den proces skal deles udadtil. Det vil skabe støj og unødvendig snak. Vi skal holde fokus på det, vi kan gøre noget ved.

- Jeg kan godt se, at det kan virke mat, når man står udefra, men jeg kan slå fast, at alle gerne vil skubbe til de ting og fjerne sådanne præsationer, som vi leverede i San Marino, lyder det fra midtbanespilleren. 

Tipsbladet har også talt med Thomas Gravsen op til fredagens opgør mod Slovenien i Parken - læs interveiwet her.