Niels Frederiksen må se bort fra Lasse Vigen til OL
Foto: DBU
Landshold

Niels Frederiksen må se bort fra Lasse Vigen til OL

Danmarks U21- og OL-landstræner Niels Frederiksen må se bort fra Lasse Vigen. I stedet er Nicolai Poulsen fra Randers udtaget.

Danmark har desværre ikke alle stjernerne med til OL i Rio de Janeiro. Spillere som Sisto, Højbjerg, Yussuf Poulsen, Fischer, Vestergaard, Christensen, Durmisi og Lucas Andersen er ikke udtaget til OL-truppen. Og nu er endnu et afbud landet. Det er nemlig Lasse Vigen, der må sige nej til at drage til Brasilien. 

Fulham har nemlig sagt nej til, at Vigen får lov til at spille med ved OL. Noget, der ærgrer Niels Frederiksen. 

- Jeg ærgrer mig naturligs rigtig meget og havde håbet til det sidste, at vi fik Lasse fri til OL, da jeg også ved, hvor meget Lasse gerne ville med. Til gengæld glæder jeg mig rigtigt meget over, at det er lykkedes med Jacob (Larsen, red.), som kommer med kampe i benene for Borussia Dortmunds førstehold mod Manchester City og Manchester United. Nu er der en afklaring, og jeg vil sammen med staben og OL-truppen fokusere på de kampe, der venter os om ganske få dage, siger Frederiksen til DBUs hjemmeside.

Nicolai Poulsen fra Randers erstatter Vigen. Kantspiller Jacob Bruun Larsen fik tilladelse af BVB til at drage til Brasilien.

Danmark er i OL-gruppe med Irak, Sydafrika og Brasilien.