Video : Tipsbladet
Landshold

Nyt ølkaos? Kan kun betale med kontanter

Der var ekstremt lange ventetider på mad og drikke i fanzonen i Stuttgart inden Danmarks EM-åbningskamp. Et lignende scenarie kan gentage sig torsdag i Frankfurt.

STUTTGART (Tipsbladet): Fodboldfans er notorisk tørstige, men det var et problem for de danske fodboldfans at få slukket øl-tørsten i fanzonen i Stuttgart i søndags inden kampen mod Slovenien.

Som Tipsbladet kunne afdække, var der ekstremt lange køer til boderne i fanzonen, hvor der blev meldt om ventetid på over en time for at få en fadøl.

Snart rykker de danske fodboldfans til Frankfurt, hvor landsholdet torsdag møder England, og her kan man frygte, at lignende kødannelser vil opstå.

I fanzonen i Frankfurt tages der udelukkende imod kontanter, og det er næppe utænkeligt, at det kommer til at øge ekspeditionstiden, når der skal skænkes mad og drikke til de danske fans. Desuden vil der næsten med sikkerhed være fans til stede, som ikke har opdaget, at der ikke kan betales med dankort i boderne, hvilket også kan skabe forstyrrelser.

Den oplagte løsning set med fanbriller vil naturligvis være at forsyne sig med mad og øl i kioskerne og spisestederne omkring fanzonen, men heller ikke her tages der imod andet end kontanter, oplyser DBU.

Det er UEFA, der i samarbejde med de tyske arrangører står for alt med mad og drikke i fanzonen i Frankfurt, hvor der er åbent fra 11 til 15 på torsdag.

Danmarks kamp mod England fløjtes i gang klokken 18.00.

Du kan herunder se, hvordan fans af Danmark måtte stå i timelange køer for at få noget at drikke, da Danmark mødte Slovenien. Klik på billedet herunder, og så bør videoen starte.