Sory Kaba på tavlen for Guinea med elegant scoring

Sory Kaba viste sig skarp foran kassen for sit land lørdag aften.

Siden Sory Kaba ankom til FC Midtjylland for lidt mere end et år siden, har det forfulgt ham, at han ikke har scoret mål nok for midtjyderne. Dog er der kommet mere gang i det på det seneste som eksempelvis, da han scorede et vitalt mål for dem i Champions League.

Nu er han endnu engang kommet på måltavlen. Denne gang på landsholdet, hvor han udlignede til 1-1 i Guineas 2-1-sejr over Kap Verde i de to landes træningskamp lørdag aften.

Scoringen kom efter 52 minutters spil efter en lang bold fra midten af banen fandt frem til den store FCM-angriber, som siden sendte bolden i netmaskerne med et elegant lob - og sit hold tilbage opgøret igen.

Forinden havde Semedo gjort det til 1-0 for Kap Verde i første halvleg, og efter Kabas scoring sørgede Bangoura for, at Guineas kunne gå fra banen som sejrsherrer.

Allerede på mandag er der mulighed for, at Kaba kan score flere mål for Guineas landshold, når de møder Gambia i endnu en træningskamp. I næste måned venter kvalifikationskampe til Africa Cup of Nations.

På sin Twitter-konto har Kaba efter slutfløjt peget på, at det var en vigtig sejr over Kap Verde, og at han altid er glad for at score for de udvalgte (på landsholdet red.).

Det er nu blevet til tre mål for Guinea for Sory Kabas vedkommende i de 12 kampe, som han har fået.