• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Stolt Kjær: Vi skal kunne slå de store drenge - og det startede i dag

Foto: Getty Images

Det var en stor milepæl for det danske landshold, at det blev til en 1-0-sejr over England onsdag aften, mener Simon Kjær.

Af Oliver Okstrøm

Simon Kjær spillede onsdag aften sin landskamp nummer 100, og her blev det også til en sejr på 1-0 på Wembley mod England.

Derfor var det også de store ord, som blev fundet frem fra anføreren, da han blev interviewet af Kanal 5 umiddelbart efter kampen.

Læs også:Delaney: Vi havde talt om at det kunne blive en stor aften

- Jeg er stolt af at være anfører for det her hold. Jeg er stolt af at have nået 100 kampe. Det er en kæmpe milepæl, som ikke særlig mange spillere har opnået i Danmark, og det er et priviligie at komme ind i klub 100, siger han og fortsætter:

- Jeg er ikke færdig. Jeg har masser af år tilbage i mig endnu. Der er meget, som vi kan opnå med det her hold, og det er en kæmpe ære at være anfører for det her hold, lyder det fra Simon Kjær.

Læs også:Eriksen: Specielt at nå 100 kampe og slå England på Wembley

Landsholdsanføreren peger endvidere på, at det betyder utroligt meget, at man kunne tage en sejr på udebane over en stor fodboldnation som England.

- Det er et step, som vi stille og roligt skal begynde at tage. Vi ved, og vi kan mærke på den måde, som de andre spiller, at der er en enorm respekt for os. Vi har et supergodt mandskab. , hvor vi arbejder benhårdt Samtidig skal vi til at bygge på. Vi skal tage de store drenge, og det startede i dag, forklarer han.

Næste opgave for danskerne er mod Island på hjemmebanen i midten af november.

Læs også:Karakterer: Jubilarer og stjerne-keeper sikrede sejren

Læs også:Eriksen fejrede 100 kampe med sejrsmål på Wembley

Læs også:Kjær om Premier League-skifte: Det har været tæt på et par gange

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus