Video : Tipsbladet
Landshold

Vestergaard har savnet landsholdet vildt meget

Den tårnhøje dansker er begyndt at spille fast fodbold igen, og han har savnet at spille for det danske landshold.

Efter en turbulent tid i Leicester er der endelig ved at komme ro på igen for Jannik Vestergaard.

Den danske forsvarsspiller er tilbage i varmen i den engelske klub, som har fået ny træner Enzo Maresca, og det har fungeret som en livline for Vestergaard. Han spiller nemlig fast igen, og ifølge ham selv er han tilbage i topform. 

Det siger han i et interview med Ekstra Bladet. Helt konkret mener han, at han er på samme niveau, som da han spillede EM-semifinale for Danmark på Wembley - eller da han stod i forsvaret og var med til at vinde over Frankrig i Paris. 

I den anledning bliver det interessant at se, om Jannik Vestergaard er blandt Kasper Hjulmands udvalgte spillere, som skal møde San Marino og Finland i den kommende landskampstermin. Noget, vi bliver klogere på tirsdag. 

En ting er sikkert, og det er, at Jannik Vestergaard har savnet at være en del af Hjulmands udvalgte. 

- Jeg har savnet landsholdet vildt meget, for jeg elsker at spille for Danmark, og det gik jo supergodt for både holdet og mig selv under det fantastiske EM - og da vi bagefter kvalificerede os så overlegent til VM, så de tider vil man gerne tilbage til, forklarer han til avisen. 

Han forstår dog godt, hvorfor han ikke har været med det sidste års tid, og at han heller ikke havde udtaget sig selv, hvis nu han selv var landstræner.

Jannik Vestergaard står noteret for 35 landskampe.