• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Beckham er klar: Det vil han tilbyde Messi

Foto: Getty Images

Inter Miamis bud til Lionel Messi er kommet frem.

Af Oliver Okstrøm

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi har kontraktudløb med Paris Saint Germain efter denne sæson. Derfor er der nu stor spænding om, hvor han vælger at fortsætte karrieren.

Her lader det til, at det er nede på tre muligheder i form af saudi-arabiske Al Hilal, spanske Barcelona eller amerikanske Inter Miami. I forhold til sidstnævnte er det ifølge den catalanske sportsavis Sport kommet frem, hvad de vil tilbyde ham. 

Her er der tale om en fire-årig aftale for Messi med en årsløn på 370 millioner kroner, forlyder det.

Klubben, der er ejet af David Beckham, har efter sigende været ret interesseret i Messi i en lang periode, og det bliver endvidere nævnt, at der er mulighed for, at han kan blive genforenet med sin gamle Barcelona-holdkammerat Sergio Busquets, som netop har takket af i den spanske storklub.

Det amerikanske bud på Messi er selvsagt en del under det, som er kommet fra Saudi Arabien, hvor der skulle være tale om et vanvittigt bud på tre milliarder kroner om året.

Dog bliver der peget på, at han med skiftet til USA kan være med til at promovere det kommende VM, som de afholder med Canada og Mexico. Derudover har han allerede et hus i Miami, som kan gøre skiftet nemmere.

Samtidig kan han være på et okay niveau i forbindelse med det kommende Copa America i 2024.

I forhold til Barcelona, så er deres økonomiske problemer en stor knast, og det er siden blevet påpeget, at fremtiden ikke kommer til at være dér. Læs mere om det her.