Foto: Alamy
Ligue 1

Bryder aftale med Mbappe: Det er mangel på respekt

Kylian Mbappe føler sig angiveligt ikke respekteret af PSG-cheftræner Luis Enrique, der endnu engang pillede franskmanden ud efter allerede en times spil i klassikeren mod Marseille.

- Før eller siden bliver vi nødt til at klare os uden Mbappe.

Sådan har det lydt gentagende gange fra cheftræner i PSG, Luis Enrique, efter at den franske verdensstjerne gjorde det klart, at han ikke fortsætter i klubben, når hans kontrakt løber ud til sommer.

En udmelding, der har vist sig at have fået konsekvenser for Kylian Mbappe. I hvert fald har han kun fået fuld spilletid i én ud af PSG's seneste seks kampe. For selvom Mbappe havde anførerbindet om armen, får han ikke nogen særbehandling. 

i weekendens store opgør mod Marseille, der også bliver kaldt "Le Derby de France", blev han til stor frustration pillet ud allerede efter 63 minutter ved stillingen 1-0 til PSG. Og det bryder angiveligt med en verbal aftale, der skulle være mellem Mbappe og PSG.  

Artiklen fortsætter efter opslaget ... 

Ifølge L'Équipe har Mbappe nemlig indgået en mundtlig aftale med klubben, om at han skal spille en væsentlig rolle i de store kampe, som fx. kampen mod Marseille, der skulle betyde meget for den 24-årige stjerne.

Avisen skriver i samme ombæring, at Mbappe angiveligt skulle føle sig disrespekteret af Luis Enrique og kalder det "mangel på respekt for ham", at han ikke får den store rolle, som de skulle have aftalt. 

Kylian Mbappes tid i den franske hovedstadsklub synger nu på sidste vers, og det trækker altså op til en konflikt med cheftræner Luis Enrique på vejen ud. 

Der er ikke meldt noget officielt ud om, hvor den franske verdensstjerne skal fortsætte sin karriere, men han har selv meldt ud, at der kommer klarhed over situationen inden sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Især Real Madrid har over en længere periode flirtet med Mbappe, og den spanske kongeklub er derfor favoritter til at hente ham.