• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Det gad han ikke se: Mbappe vred over jubelscene

Foto: Getty Images

Kylian Mbappes grænse blev overtrådt fredag aften i kampen mod Nice.

Af Oliver Okstrøm

Der har på det seneste været en del palaver omkring den franske PSG-stjerne Kylian Mbappe. Det har dog særligt været udenfor banen, hvor han forud for sommeren meldte, at han ikke ville udløse en klausul i sin kontrakt, der giver et år mere. Dermed har han kontraktudløb i sommeren 2024, hvor han kan hentes gratis. 

Men fredag aften var det inde på banen, at han kom i fokus. Det kom i opgøret mod Nice, hvor Terem Moffi storspillede for Kasper Schmeichels tidligere klub. Det endte også med en 3-2-sejr til Nice-mandskabet, hvor Moffi scorede to mål og lavede en enkelt assist.

Efter det andet mål blev det for meget for Mbappe, som slet ikke var tilfreds med den måde, som Moffi fejrede målet på, da han tog sin trøje af foran publikummet på Parc des Princes i Paris.

Derfor tag Mbappe fat i Moffi efterfølgende for at slå fast, hvad han med meget store bogstaver fik forklaret, hvad han mente om ham.

Lige inden havde målmand Gianluigi Donnarumma ligeledes kritiseret Moffi for sin jubel.

PSG har fået en jævn start på den nye sæson, hvor de nu har spillet fem kampe med det udfald, at man har spillet to kampe uafgjort, vundet to og tabt én. 

I den franske storklub har Kylian desuden fået selskab af sin 16-årige lillebror på holdet. Læs mere om det her.