• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Fransk landstræner: Han fortjener Ballon d'Or

Foto: Getty Images

Den franske landstræner mener, at det er en af hans spillere, der fortjener at vinde Ballon d'Or i år.

Af Kenneth Jensen

De tabte den sidste kamp inden VM-slutrunden til Danmark, og dermed er der panderynker i den franske lejr inden slutrunden i Qatar. 

Men et af de kort, landstræner Didier Deschamps ikke spillede mod Danmark, var Real Madrid-angriber Karim Benzema.

Den franske angriber har været sensationel det seneste års tid, og han er også en af favoritter til at vinde Ballon d'Or i år.

Didier Deschamps er ikke i tvivl om, hvem der bør vinde titlen som verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg håber, det bliver ham, for han fortjener det i betragtning af hans sæson i klubben, hvor han har vundet vigtige titler. Også med os har han gjort det godt, og han var i efteråret med til at vinde Nations League. I årevis har han været en af de bedste angribere i verden.

- Jeg tænker, at han står godt (til at vinde Ballon d'Or, red.), og jeg bliver glad, hvis han vinder prisen. Han har allerede vundet Champions League (i sommer), og han bliver vigtig for os til VM, det er klart, siger Didier Deschamps efter kampen mod Danmark.

Frankrig er forsvarende verdensmestre, men da nationen for fire år siden vandt VM i Rusland, var Karim Benzema ikke med. Han blev først taget til nåde på det franske landshold sidste år efter mere end fem år uden for landsholdstruppen. Det skyldes en sag, hvor han angiveligt skulle have afpresset holdkammeraten Mathieu Valbuena.