Foto: Imago
Ligue 1

Har fået Real-tilbud: Mbappe er ikke imponeret

Kylian Mbappes fremtid kan sagtens ende et andet sted end Real Madrid efter denne sæson.

Den franske stjernespiller Kylian Mbappe har kontraktudløb til sommer, og da der nu er under et halvt år til slutdatoen med PSG-aftalen, så kan han tale med andre klubber om et skifte kvit og frit efter denne sæson.

Her har Real Madrid længe været nævnt som et åbenlyst bud på en ny klub, og de skulle også nu være kommet med et tilbud til ham. Det er dog ikke noget, der imponerer ham, skriver engelske The Times.

Derfor forventes det, at Mbappe vil afvise den spanske hovedstadsklubs bud til fordel for et skifte til Premier League.

Når det kommer til engelske klubber, så har det særligt været Liverpool, der har været sat i forbindelse med den franske topspiller. Og når det lader til, at Real Madrid ikke vil ændre på deres tilbud, så vil Liverpool forblive et emne, forlyder det.

Det er også tilsyneladende sådan, at Real Madrid er kommet med et lavere tilbud til Mbappe end det, som de kom med tilbage i 2022, da han sidste gang stod overfor et udløb af kontrakten.

Samtidig har de peget på, at de ikke vil vente ligeså lang tid på en afgørelse på sagen. Sidste gang måtte de vente helt indtil maj, inden det stod klart, at franskmanden ville fortsætte i Paris Saint Germain.

Der er selvsagt den mulighed, at han igen vælger at blive i Paris, men hvis det ikke sker, så har klubben en plan b. Læs mere om det her.