Ligue 1

Joachim Andersen så Lyon-remis fra bænken

Lyon spillede 0-0 mod Nimes på hjemmebane, hvor Joachim Andersen sad på bænken hele kampen.

Efter at have startet de to seneste kampe var Joachim Andersen bænket til Lyons kamp mod Nimes fredag aften.

Fra sin plads på bænken kunne den danske forsvarsspiller se sine holdkammerater skuffe og hente blot et enkelt point i hus.

Det sluttede nemlig uden scoringer og altså uden vinder på Lyons hjemmebane, Parc Olympique Lyonnais, i Ligue 1-opgøret.

Lyon startede ellers med både Memphis Depay og Moussa Dembele i angrebet, men trods et par fine chancer fik de ikke scoret. Dembele fik ellers sendt bolden i mål tidligt i anden halvleg, men målet blev annulleret af VAR, da bolden var gået ud af spil forinden.

Bolden kom altså ikke i mål på lovlig vis i løbet af de 90 minutter spil, og det sluttede i en pointdeling. Lyon har nu ikke vundet i deres seneste tre kampe.

Lyon er nu nummer 10 i Ligue 1 med fem point efter fire kampe, mens Nimes er nummer tolv med fire point efter fire kampe. I næste spillerunde skal Lyon møde Lorient, hvor Joachim Andersen altså kan håbe at være tilbage i startopstillingen.