• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Kritisk FCM-direktør: Næsten bedre at aflyse rundens kampe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjyllands kommercielle direktør er ikke glad for, at det først fredag er meldt ud, at klubberne i Superligaen kun må huse 500 mand på stadion på kampdag.

Af Victor Risager

Fredag eftermiddag kunne statsminister Mette Frederiksen (S) meddele, at coronarestriktioner bliver udvidet til hele landet, og det betyder blandt andet, at Superliga-klubber maksimalt må have 500 mand på stadion til kamp.

Og timingen af den udmelding kritiserer Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland, over for Herning Folkeblad.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan nogen overhovedet lide Wilczek på søndag?

FC Midtjylland skulle tage imod næsten 5.000 tilskuere til lørdagens kamp mod Lyngby Boldklub, men det bliver nu udelukkende med sponsorer på tilskuerpladserne. Dog frygter man, at den sene udmelding - knap 24 timer før kampstart - kan skabe store problemer, hvorfor en anden løsning måske havde været bedre.

- Det havde næsten været bedre at aflyse kampene i den her runde, så vi fik mere tid til at finde den rette løsning, siger kommerciel direktør Jacob Jørgensen i et interview med Herning Folkeblad.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Lyngby Boldklub

Helt specifikt frygter direktøren, at ikke alle fans når at tjekke deres mail før lørdagens kamp, og at mange mennesker dukker op på stadion og skal afvises.

FC Midtjylland tager imod Lyngby Boldklub klokken 15.30 lørdag, og her skal midtjyderne forsøge at hente deres første point i Superliga-sæsonen. De tabte nemlig premieren til SønderjyskE. 

Læs også:Superliga-tilskuerne skåret ned på antal: Det er en mavepuster

Læs også:Regeringen strammer regler for tilskuere i al idræt

Læs også:Medie: Alle Superliga-kampe ramt af corona-restriktioner

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020