• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Medie: Neymar-exit bliver voldsomt dyrt for PSG

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis El Pais slipper Paris Saint-Germain ikke for at betale Neymar voldsomt mange penge, selvom pariserne får held med at udleje brasilianeren.

Af Lars Gram-Hanssen

Meget tyder på, at det bliver en dyr omgang for Paris Saint-Germain at komme af med Neymar. 

I den seneste tid har der været skriverier om, at pariserne er klar til at lade verdenshistoriens dyreste spiller gå, og ifølge den spanske avis El Pais har Paris Saint-Germain nu også aftalt med Neymars far, at man vil forsøge at finde en ny klub til den tidligere Barcelona-stjerne. 

Neymar-lejren kommer dog ikke til at give afkald på en eneste af de mange millioner, som Paris Saint-Germain er kontraktligt forpligtet til at betale brasilianeren, der har en kontrakt frem til 2027. 

Således skriver El Pais, at Neymars far informeret Paris Saint-Germain, at de bliver nødt til dække resten af stjernespillerens løn i den periode. Et beløb på knap halvanden milliard kroner. 

El Pais peger på, at drømmescenariet for Paris Saint-Germain selvfølgelig vil være, hvis en anden klub vil købe Neymar og dække brasilianerens løn. Det scenarie fremstår dog helt urealistisk, og derfor er planen i stedet at udleje Neymar til en klub, der så kan betale en del af brasilianerens megaløn. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.