• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

PSG snyder FC Barcelona for gratis stjerne

Foto: Getty Images

FC Barcelona får ikke glæde af den hollandske stjerne til næste sommer, lyder det.

Af Victor Risager

I godt et år har Georginio Wijnaldum været rygtet på vej til FC Barcelona, men den hollandske midtbanespiller ser ikke ud til at havne i den spanske storklub alligevel.

Flere medier, heriblandt RMC Sport, samt den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano meddeler nu, at Paris Saint-Germain har vundet kampen om 30-årige Georginio Wijnaldums underskrift.

Midtbanekrigeren vil slutte sig til Paris Saint-Germain på en fri transfer, når hans kontrakt med Liverpool udløber denne sommer, og udstyres med en treårig aftale i den franske hovedstadsklub.

Ifølge medierne havde Georginio Wijnaldum også et tilbud fra FC Barcelona, men Paris Saint-Germain kom lørdag ind i kampen og tiæbød ham en dobbelt så høj løn. Et telefonopkald fra franskmændenes cheftræner, Mauricio Pochettino, skal også have været med til at få handlen i hus for Paris-klubben.

Wijnaldum har spillet fem år i Liverpool og har også en fortid i Newcastle, PSV og Feyenoord. I den netop overståede sæson spillede han i samtlige 38 kampe i Premier League for Liverpool, hvor midtbanespilleren leverede to scoringer.

Denne sommer skal han repræsentere Holland ved EM. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020