• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 tipsbladet.dk

Memphis Depay drømmer stadig om Barca-skifte

Foto: Getty Images

Det lykkedes ikke for Memphis Depay at komme til FC Barcelona i det netop overståede transfervindue, men hollænderen håber på chancen igen næste år.

Af tipsbladet.dk

Der var flere af de helt store rygter i spil helt frem til de sidste timer af transfervinduet. Et af de meget konkrete var Memphis Depay, der længe så ud til at være snublende tæt på et skifte til spanske FC Barcelona.

Det bliver dog ikke i denne omgang, at Memphis Depay bliver holdkammerat med danske Martin Braithwaite i Barca. Tingene gik nemlig den forkerte vej til sidst, og efter et intenst forløb måtte parterne sande, at aftalen strandede.

Noget som hovedpersonen selv nu sætter ord på:

- Det var ret tæt på. Vi behøver ikke at gå ned i detaljer, men jeg kan sige, at der var bestemte regler, der gjorde, at det desværre ikke blev til noget, siger Memphis Depay til det hollandske medie NOS.

Offensivspilleren har dog ikke afskrevet muligheden for at skifte til FC Barcelona. Langt fra:

- Jeg tror på, at alting har en årsag. Nu vil jeg fokusere på Lyon, hvor jeg skal spille en afgørende rolle igen. Så må vi se, hvordan tingene ser ud efter det. Hvis jeg gør mine ting, så kan det jo være, at interessen stadig er der til juni. Det handler dog om, at jeg mentalt skal skifte fokus nu, understreger Depay.

Memphis Depay har været med i 107 kampe for Lyon siden ankomsten i 2017. Han har scoret 47 mål og står noteret for 32 assists. Han har kontraktudløb i Ligue 1 i juni 2021.