• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kristian Porse

Nu bekræfter Messi: Havde andre tilbud end PSG

Foto: Getty Images

Den argentinske stjernespiller fastslår, at han i sommer modtog tilbud fra andre klubber end PSG.

Af Kristian Porse

Lionel Messi og FC Barcelona måtte af økonomiske årsager gå hvert til sit denne sommer, selvom det både var imod klubben og argentinerens egne ønsker. 

Fra den ene dag til den anden stod verdens måske bedste fodboldspiller derfor uden klub, og derfor var det ekstremt spændenden at følge, hvor han ville ende. 

Valget faldt ganske hurtigt på den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain, der huser andre store stjerner som Neymar, Kylian Mbappé og Angel Di Maria. 

Ifølge Messi selv blev han hurtigt overbevist af den franske klubs projekt og vision, men han bekræfter også, at der var andre klubber, som kom med tilbud til ham. 

Det fortæller han i et interview med det franske medie Football France. 

- Jeg var heldig at blive kontaktet af forskellige klubber, og en af dem var PSG. Jeg er taknemmelig over for klubben, som fra starten behandlede mig godt. De viste, at de virkelig ville have mig og tog sig godt af mig, siger han og fortsætter. 

- Jeg havde andre tilbud, men jeg er nødt til at indrømme, at vi ret hurtigt nåede til enighed med PSG. Dialogen var startet, og det var ikke simpelt, for alt skulle på plads i løbet af kort tid. Praktisk talt fra én dag til den næste, og det var en svær aftale at få på plads med hensyn til alle omstændighederne, siger han.

34-årige Messi og Paris Saint-Germain har lavet en aftale, der løber frem til sommeren 2023. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020