• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Også Dortmund og Tottenham lurer på eks-VB’er

Foto: Jan Christensen/Getty Images

19-årige Hugo Ekitike kan være på vej til en storklub, men det bliver ikke billigt, skriver RMC Sport.

Af Victor Risager

I foråret spillede han for Vejle Boldklub som lejesvend. Nu kan Hugo Ekitike være på vej mod en af verdens største klubber i en kæmpe transfer. 

Der har i de seneste dage været en del skriverier om den 19-årige franskmand, der er på kontrakt hos Stade Reims, og her har især Newcastle og West Ham været nævnt som bejlere til den målfarlige angriber.

Nu nævner det normalt velinformerede medie RMC Sport imidlertid et par andre store klubber.

Således skal også Tottenham og Borussia Dortmund have vist interesse for Hugo Ekitike. Mediet nævner dog også interessen fra Newcastle og West Ham.

Ifølge RMC Sport har Stade Reims været forberedte på, at der kan opstå interesse denne vinter, og de har nogle klare krav. De vil have 225 millioner kroner nu, yderligere 75 millioner kroner i mulige bonusser, en videresalgsklausul på 25 procent, og så vil de leje angriberen tilbage for resten af sæsonen.

Dog har der angiveligt endnu ikke været noget bud på angriberen.

For dem, der så Hugo Ekitike spille for VB i foråret, er udviklingen formentlig lidt af en overraskelse. Han viste til tider sit potentiale, men med tre mål på 11 kampe var der ikke lagt op til en pris på næsten 300 millioner kroner.

I efteråret har han dog været forrygende i Ligue 1 for Stade Reims, som han altså har scoret otte gange for. Han er endda den, der snitter flest mål pr. 90 minutter med 0,83 af slagsen.