• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

PSG-stjerne om Mbappé: Kan stadig tage til Madrid

Foto: Getty Images

Ifølge Angel Di Maria kan Kylian Mbappé altid tage til Real Madrid senere i karrieren, og ifølge argentineren har holdkammeraten derfor taget den rette beslutning ved at forlænge med Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Inden lørdagens hjemmekamp mod Metz kunne Paris Saint-Germain offentliggøre en kæmpemæssig nyhed, nemlig at Kylian Mbappé har underskrevet en ny tre-årig kontrakt. 

Og ifølge Mbappés holdkammerat Ander Herrera var Paris Saint-Germain-spillerne ikke blevet informeret om forlængelsen på forhånd. 

- PSG-omklædningsrummet fandt ud af det samtidig med resten af verden. Jeg ved ikke, om Mbappé havde fortalt det til Achraf [Hakimi, red.] eller nogen tæt på ham, men jeg havde ingen idé, lyder det således, ifølge Marca, fra Ander Herrera.

- Efter frokost begyndte vi alle at se nyhederne, der kom fra Spanien, og venner begyndte at skrive. Vi troede, at der ville blive meldt noget ud senere. Men så på stadion, da han var ikke var i omklædningsrummet og der var sat noget op på banen, blev vi overraskede. Jeg synes, at klubben har gjort det rigtig godt. Lad os nyde Kylian i de kommende år. 

- Det er blevet tydeligt, at han kan blive den vigtigste spiller i klubbens historie her. Vi ved, at vi er en attraktiv klub med et smukt projekt. Det ville have overrasket mig, hvis han var smuttet. 

Også Angel Di Maria udtrykte efter Metz-kampen glæde over Mbappés forlængelse, selvom argentineren selv forlader den franske klub denne sommer. 

- Jeg synes, at han har taget en vigtig beslutning, og også en beslutning, som jeg synes er rigtig. Han er stadig ung, og han har tid til at tage til Real Madrid. Han har tid til at tage hen, lige hvor han ønsker. Han har kun forlænget med tre år, og han vil være 26 år [når kontrakten udløber, red.]. Han har så meget foran sig. Han nyder at skabe historie, og det vil han fortsætte med her. Han er tæt på 200 mål, lyder det således fra Angel Di Maria. 

Kylian Mbappé blev tredobbelt målscorer i opgøret mod Metz, som Paris Saint-Germain vandt med 5-0.