Video : Tipsbladet
Ligue 1

Sabbi vil til Copa America: Jeg giver ikke op

Emmanuel Sabbi nyder stor succes i det franske for Le Havre, men stræber efter mere på landsholdet.

Meget vand er løbet gennem åen siden Emmanuel Sabbi skiftede OB ud med Le Havre i sommer. 

Den 26-årige amerikaner har nemlig slået sit navn fast i Ligue 1, hvor han er delt topscorer for Le Havre med fire mål på 19 kampe. 

Det er dog langt fra kun på klubregi, at den tidligere OB-spiller har ambitioner. Han har nemlig et langsigtet mål om at være en fast bestanddel af USA's landshold, men på kort sigt har han en kommende slutrunde i fokus. 

- Det vil være fantastisk, at spille sig på holdet for USA. Det er en speciel følelse, at repræsentere USA. Jeg afskriver aldrig mig selv, for jeg er ikke sådan en, der bare giver op. Det er naturligt for mig at forsøge, at få en rolle til Copa America. Jeg håber, at de vil give mig chancen for at bevise, hvad jeg kan og hvad jeg er lavet af, lyder det fra Sabbi i et interview med The Athletic 

Copa America løber af stablen den 20. juni i netop USA, hvorfor turneringen naturligvis vil være ekstra specielt for Emmanuel Sabbi. 

I første omgang skal han dog koncentrere sig om at overleve i den franske Ligue 1. Le Havre ligger i skrivende stund kun to point over nedrykningsstregen med 11 kampe tilbage af sæsonen. 

Emmanuel Sabbi spillede tre år i Hobro, inden OB hentede ham på en fri transfer i 2020, og nu folder han altså sine vinger ud i Frankrig for Le Havre.