• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Sagde farvel til fans - skal kæmpetalent til PSG?

Foto: Getty Images

Endnu en spiller kan være på vej til den franske storklub.

Af Victor Risager

Paris Saint-Germain har ikke ligget på den lade side denne sommer, når det kommer til transfers. Tværtimod har de været særdeles aktive, og nu kan endnu en spændende spiller være på vej til den franske storklub.

I de seneste mange uger har det franske kæmpetalent Eduardo Camavinga fra Stade Rennes således været rygtet til PSG, og han nærmer sig efter sigende et skifte.

Ifølge mediet Ouest-France mødtes den 18-årige midtbanemand søndag med Stade Rennes’ mest hårdkogte fans for at sige farvel. Samtidig lyder det, at meget tyder på, at han har spillet sin sidste kamp hjemmekamp på klubben stadion.

Med andre ord kan en transfer altså være et nært forestående, og her er PSG nævnt som den varmeste kandidat af blandt andre L’Equipe.

L’Equipe meddeler samtidig, at Stade Rennes kan være villig til at slippe Eduardo Camavinga for godt og vel 225 millioner danske kroner. Han har nemlig blot et år tilbage af sin kontrakt.

Tidligere har også Manchester United og Real Madrid været meldt inde i kampen om det franske midtbanetalents underskrift. 

Paris Saint-Germain har allerede hentet blandt andre Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Achraf Hakimi i løbet af sommerens transfervindue. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020