Video : Tipsbladet
Ligue 1

Spiste med præsidenten: Real-skifte ikke afgjort

Kylian Mbappe sad ved hovedbordet under emiren fra Qatars besøg i Frankrig.

Rygterne om et Kylian Mbappe-skifte til Real Madrid accellerede i sommerpausen, da han slog fast, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med Paris Saint Germain, som udløber efter denne sæson.

På det seneste har meldingerne været, at beslutningen er taget, og at den franske verdensstjerne rykker til den spanske hovedstadsklub til sommer. Men intet er helt afgjort endnu, skriver RMC Sport.

Det kommer på baggrund af Mbappes middag med den franske præsident Emmanuel Macron og emiren fra Qatar, da der var statsbesøg. Her var en række andre store sportsfolk fra den franske elite ligeledes inviteret.

Førnævnte medie peger i den forbindelse på, at nogle af de folk, som Mbappe talte med ved middagen slog fast, at der blev forklaret, at intet endnu var afgjort.

Ved afskeden foran rullende kameraer blev der opfanget, at emiren ønskede stjernespilleren 'held og lykke', mens Macron kom med en kommentar, der lød: 'Du vil skabe problemer for os igen'.

Ved midddagen sad Mbappe desuden ved hovedbordet, som nummer fire til venstre for præsidenten, hvor PSG-bossen Nasser Al-Khelaifi sad overfor lige ved siden af den tidligere franske præsident og store PSG-supporter Nicolas Sarkozy.

Mbappe skiftede i sommeren 2018 fra Monaco til PSG for 1,3 milliarder kroner - og der er nu udsigt til, at de må slippe ham til sommer uden at få en krone for ham.