• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Tidligere United-angriber drømmer om Messi-ankomst

Foto: Getty Images

Den tidligere Odion Ighalo krydser fingre for, at han snart kan kalde sig holdkammerat til Lionel Messi.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi er på det seneste blevet rygtet til den saudiarabiske liga, hvor mestrene fra Al-Hilal er blevet nævnt som en mulig destination for den argentinske superstjerne. 

Og i Riyadh-klubben krydser den tidligere Manchester United-angriber Odion Ighalo fingre for, at han snart kan spille på hold med Lionel Messi. 

- Selvfølgelig er Messi velkommen her. Jeg håber, at det bliver realiseret snart. Det er enhver spillers smukke drøm at spille sammen med Messi. Han er en af de bedste på planeten. Hvis det ender med at blive til virkelighed, så vil det være en ære og en vidunderlig mulighed for at dele bane med sådan en utrolig legende, lyder det, ifølge Sky Sports, fra Odion Ighalo. 

- Han er en speciel spiller med specielle kvaliteter. Hans tilstedeværelse vil gøre mig til en bedre spiller og det vil gøre det muligt for mig at score mange flere mål for Al-Hilal. Han vil hjælpe os med at vinde flere trofæer, samt med at udvikle sporten i det her land. 

- Det vil være en fantastisk følelse, og jeg glæder mig virkelig til at spille ved hans side. Lad os vente og se, hvad der sker. 

Den spanske avis Marca har tidligere på ugen rapporteret, at Lionel Messi angiveligt har ombestemt sig i forhold til fremtiden, idet argentineren nu angiveligt ikke har i sinde med at fortsætte i Paris Saint-Germain efter sommerferien.